لیست مواد غذایی حرام برای مسلمانان در اتحادیه اروپا !!!

31 خرداد 1395
نویسنده :  
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

از آنجایی که تعداد بسیار زیادی از مسلمانان در کشورهای اروپایی زندگی میکنند و برای تهیه مواد غذایی خود به فروشگاههایی که اجناس آنها در کشورهای اروپایی تولید میشود مراجعه میکنند لازم است که از مواد تشکلیل دهنده این فراورده های غذایی آگاه شوند.

 

به دلیل الزام شركت‏های تولیدكننده مواد غذایی به درج محتویات تولید خود بر بسته ‏بندی مواد غذایی و بهداشتی، سازمان‏های بین ‏المللی برای هر كدام از این تركیبات، یك كد برگزیده و برای شناسایی این مواد، كد مربوطه را بر محصول خود درج می‏كنند؛ این كدها غالبا با حرف E آغاز شده و رقم پس از آن، ماهیت مواد تركیبی محصول را نشان می‏دهد.
در این باره باید گفت که برخی از این كدها، بیانگر این است كه در فرآورده تولیدی، از چربی و پودر گوشت خوك استفاده شده است.
این كدها عبارتند از:
این کدها مخصوص کشورهای اروپایی میباشد!!

E100, E110, E120, E140, E141, E153, E210, E213, E214, E216, E234, E252,e270, E280, E325, E326, E327, E334, E335, E336, E337, E422, E430, E431, E432, E433, E434, E435, E436, E440, E470, E471, E472, E473, E474, E475,e476, E477, E478, E481, E482, E483, E491, E492, E493, E494, E495, E542, e570, E572, E631, E635, E904


كدهای زیر نیز نشان دهنده این است كه عرضه محصول تولیدی در بازارهای آمریكا و انگلستان ممنوع است و تنها قابلیت
صادرات به كشورهای آسیایی را دارد.
E127- E124- E123- E120- E110- E102


مواد بهداشتی كه كد زیر را دارند، در تركیب آنها از ژله خون حیواناتی مانند خوك استفاده شده و موجب می‏شود كه پوست دچار تورم زیرجلدی شود. این كدها روی بسیاری از لوازم آرایش، صابون و خمیر ریش و خمیر دندان دیده می‏شود.
E230 - E231 - E232 - E233 - E311 - E312


در بعضی خواراکه های وارداتی از واژه لیسیتین سویا، روغن بذركتان، پودر شیر بدون چربی و روغن نباتی خنثی استفاده شده كه اگر این محصولات، منشأ آمریكایی داشته باشد، صرفا برای گمراه کردن مصرف كننده است، زیرا در همه این تركیبات از مواد نگهدارنده محتوی مواد ممنوعه استفاده می‏شود.


گفتنی است، استفاده از این مواد، موجب می‏شود كه تنظیم فشار خون و قند بدن به هم خورده و دستگاه گوارش دچار ناهنجاری شود.
در ادامه لیست بعضی از این کدهای حاوی مواد حرام برای مسلمانان و یهودی ها را ذکر کرده ایم!

E1105 Lysozyme [Preservative] haram
E920 L-cysteine hydrochloride [Improving agent] [animal origin] haram
E921 L-cysteine hydrochloride monohydrate haram
E634 Calcium 5'-ribonucleotides [Flavour enhancer] haram
E635 Disodium 5'-ribonucleotides haram
E542 Bone phosphate [Anti-caking agent] [animal origin] haram
E441 Gelatine [Emulsifier] [Gelling agent] [animal origin] haram
E430 Polyoxyethylene (8) stearate [Emulsifier] [Stabiliser] haram
E431 Polyoxyethylene (40) stearate [Emulsifier] haram
E161b Lutein [Colouring] haram
E140 Chlorophylls and Chlorophyllins: (i) Chlorophylls haram
E141 Copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins haram
E120 Cochineal, Carminic acid, Carmines [Colouring] [animal origin] haram

این مطالب صرفا جهت اطلاعات عمومی از اینترنت جمع آوری و در این سایت درج شده است و ما هیچگونه توصیه یا منعی در استفاده از این گونه مواد غذایی به خوانندگان این مطلب نمیکنیم. بعضی از این کدها نشان دهنده تردید در حلال بودن است و بعضی دیگر صریحاً حرام است.

نوشتن نظر

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.


سایت ایرانیان آلمان برای ایرانیان ساکن آلمان و همه فارسی زبانانی که نیاز به اطلاعات دقیق و متمرکز در مورد آلمان دارند، راه اندازی شده است.

لذا از همه شما عزیزان می خواهیم تا با ما در ارتباط باشید و ما را از نیاز ها و نظرات خود آگاه سازید تا در جهت بهتر شدن محتوا گام برداریم.

بالا
ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده میکنیم.ادامه استفاده شما از کوکی ها نشان رضایت شماست. جزئیات بیشتر...